> kinderen en jongeren

Kinderen en Jongeren

Op dit moment zijn er in onze gemeente te weinig kinderen en jongeren om een vast programma voor  de jeugd aan te kunnen bieden. We bieden daarom een programma op maat aan. Voor opvang tijdens de kerkdienst kunnen wij zorgen. Wij verzoeken u om als u van deze opvang gebruik wilt maken uiterlijk de zaterdagochtend voor de betreffende dienst contact op te nemen met Marianne Phaff  (tel. 013 - 534 00 84 of m.phaff@home.nl), zodat wij iets voor uw kinderen kunnen organiseren.

Voor jongeren vanaf ongeveer 20 jaar hebben wij de ‘eetgroep’ (zie hieronder). Voor activiteiten voor andere leeftijdsgroepen en op andere momenten zoeken we in overleg een oplossing, eventueel in samenwerking met andere doopsgezinde gemeenten in de ring Zuidwest Nederland.

Landelijk zijn doopsgezinde jongeren actief in de broederschap. Informatie hierover vind je op www.jongeren.doopsgezind.nl en op facebook: www.facebook.com/DoopsgezindenVele jongeren gaan enthousiast naar zomerkampen van de AKC. Ook daarover vind je op bovenstaande website informatie.


Eetgroep
Deze groep is bedoeld voor mensen, studerend of werkend, vanaf ongeveer 20 jaar. Elkaar ontmoeten en gezellig samen eten zijn belangrijke ingrediënten voor deze groep, maar ook een goed gesprek over een door de leden van de groep ingebracht onderwerp gaan we niet uit de weg. Iedereen is welkom om bij ons aan te schuiven, ook ouders samen met hun kinderen. Laat wel van te voren even weten dat je komt zodat we met het eten rekening met je kunnen houden.

Plaats: afwisselend bij iemand thuis

Tijd:    vanaf 17.30 binnenlopen en wat drinken. 18.00 begin van de maaltijd.

Na het hoofdgerecht wordt het thema ingeleid waar we samen over in gesprek gaan. We sluiten af met het toetje en drinken koffie/thee. Voor de kinderen willen we een apart programma gaan opzetten tijdens het gesprek van de volwassenen.

Om 19.45 uur kan iedereen weer naar huis.

Contactpersoon: David Peters: tel. 06-51 59 90 43, 
davidenkim@telfortglasvezel.nl 

Data:     2018:  september,  oktober,  november
             2019:  januari, februari,  maart,  april,  mei en  juni.

 
  Meer informatie     ANBI-register Doopsgezinde Gemeente Breda
 
  contact maandblad privacy
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2022 Doopsgezind.nl